Alert24 prezintă un interviu, în exclusivitatea, cu Ana Predescu, candidatul AUR la Consiliul Județean Brașov.

sondaj

 

Alert24 – De ce AUR?

Ana PredescuAm ales AUR pentru că poate fi o alternativă prin prisma oamenilor onești care au venit în acest partid așa cum și eu am ales să vin, pentru a aduce un plus de experiență atât politică cât și profesională într-un partid nou.

Alert24 – Care este motivația dumneavoastră ca femeie candidat la Consiliu Județean?

Ana Predescu – A fi una dintre puținele femei candidate la acest nivel reprezintă o onoare și o responsabilitate enormă.

Candidatura mea vizează și implicarea mai activă a femeilor în politică. Cu experiența mea în economie și management, mă simt pregătită să adresez eficient provocările specifice județului Brașov, contribuind la creșterea calității vieții aici.

Alert24 – Care sunt obiectivele AUR în județul Brașov?

Ana PredescuAUR își propune să îmbunătățească infrastructura, educația și sănătatea, promovând în același timp transparența în administrația locală. Vrem să asigurăm că fiecare comunitate din județ primește atenția și resursele necesare pentru dezvoltare, incluzând sprijin consistent pentru zonele rurale și eficientizarea proceselor birocratice.

Alert24 – Care sunt proiectele dumneavoastră prioritare pentru județul Brașov?

Ana PredescuPrioritatea mea constă în a asigura șanse egale, oportunități și condiții de viață egale pentru toți locuitorii județului Brașov, indiferent dacă provin din localități precum Criț, Tărlungeni, Prejmer, Țara Făgărașului sau din municipiul Brașov.

Aceasta înseamnă a oferi acces egal atât elevilor, tinerilor, cât și persoanelor vârstnice la facilități esențiale.

Un element fundamental îl constituie dezvoltarea unei infrastructuri de transport robuste care să garanteze mobilitatea necesară în interiorul județului. Aceasta trebuie să faciliteze accesul la educație, servicii medicale, instituții publice și locuri de muncă, creând un circuit eficient și integrat care să sprijine nevoile cetățenilor în activitățile lor zilnice.

Este surprinzător că o astfel de infrastructură, deși esențială, a fost neglijată până acum, deși ar fi trebuit să reprezinte o prioritate constantă pentru orice președinte al Consiliului Județean.

Alert24 – Cum vedeți relațiile între primari și președintele Consiliului Județean Brașov?

Ana PredescuConsider că aceste relații ar trebui să fie fundamentate pe respect și colaborare efectivă, orientată către nevoile reale ale comunităților nu pe cumetri politice.

Este esențial să îmbunătățim comunicarea și să colaborăm mai strâns. Voi promova transparența și implicarea activă a fiecărei localități în proiectele județene, pentru a asigura un mediu politic eficient și orientat spre rezultate.

Nu putem să facem, la nesfârșit, diferențe între municipiu și restul județului.

Alert24 – Ce mesaj aveți pentru locuitorii județului Brașov?

Ana Predescu – Candidatura mea este un angajament sincer pentru viitorul județului Brașov. Fiecare semnătură de susținere pe care am primit-o reprezintă un vot de încredere esențial pentru mine.

Împreună putem să facem din Brașov un loc mai bun, un județ modern și inclusiv. Haideți să colaborăm pentru a transforma viziunea noastră comună în realitate.

Cred că împreună trebuie și putem să ridicăm Brașovul. Tot Brașovul!

 

BIO Ana Loredana Predescu

În legislatura curentă, 2020-2024, Ana Predescu s-a remarcat ca membru al Comisiei de Învățământ. A fost un promotor cheie în modificarea Legii Educației, astfel încât Agenția Națională Antidrog să fie responsabilă de combaterea consumului de droguri în școli, un fenomen care a luat amploare în România și care afectează tot mai mulți adolescenți.

Predescu are o pregătire solidă în domeniul economic și al managementului, obținută prin studii avansate. Ea deține o licență în științe economice, specializată în economie și afaceri internaționale la Academia de Studii Economice din București, și a continuat cu un master în managementul proiectelor și Institutul Diplomatic.

De asemenea, a avut un rol activ în coordonarea proiectelor europene la nivel de ONG, în calitate de manager de proiect, contribuind la promovarea antreprenoriatului în mediul rural.

 

Sursă foto – Alert24.ro