ECHIPA

Cine suntem

Alert24.ro este o publicație online, independentă, înființată și lansată în luna ianuarie a anului 2020. Alert24.ro își propune să extragă din realitatea românească subiectele relevante.

  • Hociung Tudor – Redactor 

Tudor este moderator și producător TV. Are o vastă experiență în zona ONG, activând mai mulți ani în AIESESC și UN Youth România. A absolvit facultatea de Filosofie și Științe Politice la Al. I. Cuza și cursul “Politcă externă și diplomație” la Institutul Diplomatic Român.

  • Stefan Priscu – Redactor Alert24 Ungaria

Ștefan Priscu este creatorul și administratorul celui mai mare grup online dedicat românilor din Ungaria („Români în Ungaria” – unde sunt prezentate, în timp real, cele mai importante știri de interes pentru comunitatea românească).

Ștefan este și reprezentant al Fundației Pentru Cultură și Teatru Românesc din Ungaria și realizator al mai multor interviuri cu români din Ungaria, publicate pe canalul youtube „Români în Ungaria”.

  • Ștefan Dicu

Ștefan este social media editor și deține o licență în Marketing și Comunicare.

Obiectivele Alert24

  • Apărarea și consolidarea unei prese independente.
  • Apărarea și promovarea principiilor bunei guvernări, a transparenței instituționale și decizionale și a accesului la informațiile de interes public.

Ce facem

Publicăm știri, studii, analize, opinii și interviuri relevante pentru opinia publică. Organizăm evenimente publice și conferințe pe teme importante ce țin de viața politică din România, geopolitică și teme sociale la zi.