Florin Cîțu – Protestul de sâmbătă a fost unul cinic. Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital

Premierul Florin Cîțu a declarat că protestul anti-vaccin de sâmbătă a fost unul „cinic”: „Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital”.

„Obiectivul respectiv (de 10 milioane de persoane vaccinate până în septembrie – n.r.) era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele.

Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (sâmbătă – n.r.), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”- spune Florin Cîțu, întrebat de ce obiectivul de vaccinare pe care l-a anunțat în primăvară nu a fost atins.

 

 

Sursă foto –  alert24.ro