Marcel Ciolacu – Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că s-au finalizat de numărat voturile din cei 1.509 saci cu buletine de vot din ancheta care vizează alegerile de la Setorul 1, iar Daniel Tudorache are ”peste 1.700 de voturi în plus”. ”Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile”, susţine Ciolacu. Liderul PSD anunţă o implicare masivă, directă a PSD în strângerea semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand.

”Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile. Din ce informaţii am eu, (…) din buletinete de vot existente în cei 1.509 saci, care au fost predaţi de către Biroul Elctoral de Sector către Judecătorie, Tribunal şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD, are peste 1.700 de votui în plus” – a spus, luni seară, la România TV, Marcel Ciolacu.

Acesta anunţă ”o implicare masivă, directă a PSD” în strângerea semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel