Lucian Bode, despre afirmaţiile lui Rareş Bogdan privind unificarea ministerelor de Interne şi Transporturilor – A fost o glumă, o tratez ca atare

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susţine că afirmaţiile europarlamentarului Rareş Bogdan privind unificarea ministerelor Afacerilor Interne şi Transporturilor sunt „o glumă de week-end”. „Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român, nu putem să ne permitem nici măcar aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de «desfiinţare» a Ministerului Afacerilor Interne. A fost o glumă, o tratez ca atare”, afirmă Bode.

Bode a fost întrebat, luni, cum comentează afirmaţiile lui Rareş Bogdan privind unificarea Ministerului de Interne cu cel al Transporturilor.

„Eram pe scenă…. eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. Adică, a fost o… aşa a început: o să spun o glumă, deci dvs. aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles şi au început dezbateri. A fost o glumă într-un moment din weekend când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat domnia sa, să facă o glumă, subliniez”- a explicat ministrul de Interne.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/lucianbode.ro