Marius Pavel (PSD) – Deși există o Companie Municipală de Pază, Nicușor Dan preferă o firmă privată.

Consilierul general, Marius Pavel, îl acuză pe primarul Nicușor Dan că preferă o companie privată de pază în detrimentul Companiei Municipale de Pază. O altă problemă ridicată de Marius Pavel este legată de paza Arenei Naționale și a Patinoarului Flamaropol, care, în momentul de față, sunt nepăzite.

”Ce se ascunde în spatele măștilor? #Impostura și interese…

În fiecare zi, #NicușorDan sau Primaru’ lipsă (cum îl alintă bucureștenii!) pregătește câte o surpriză. Neplăcută pentru bucureșteni. Probabil că el – primarul #NouluiBucurești – se amuză. Pe cuvânt dacă găsesc vreun motiv. Însă, el o face. E adevărat că masca îi acoperă zâmbetul. Însă, și ea – masca – a început să cadă. Și, să dezvăluie, în toată splendoarea ei, impostura lui Nicușor Dan.

Noul București se degradează pe zi ce trece. Iar, Nicușor Dan, aflat într-o letargie periculoasă, nu face nimic. În afară de declarații politice. Și alea sforăitoare! Însă, la problemele cu care se confruntă Noul București mai adăugăm una: paza.

Paza unor obiective precum Arena Națională și Patinoarul Flamaropol. Pază care a încetat să mai fie asigurată de Compania Municipală Pază și Securitate București. Din data de 30 aprilie 2021. Contractul nu a fost preluat de nimeni…încă. Adică, autoritatea locală deține o companie de pază și preferi o firmă privată. Merge și așa.

În fond, Noul București…

Însă, firma privată nu a putut începe prestarea serviciului, atribuirea fiind contestată de alte firme care activează în acest domeniu. Probabil că au motivele lor bine întemeiate.

Însă, întrebarea care se pune este următoarea: situațiile întâlnite la Arena Națională și Pationarul Flamaropol sunt cazuri singulare?

Sau aceeași situație (lipsa serviciilor de pază!) este întâlnită și în parcurile bucureștene? Să spunem Herăstrău, Cișmigiu, Tineretului etc.

Nu de alta, dar bucureștenii ar trebui să știe dacă pe lângă provocările existente (gunoaie, căpușe, șobolani și…vulpi!) mai sunt și alte provocări…

Evident, provocări ale #NouluiBucurești condus de #NicușorDan, Primaru’ lipsă!

#FărăImpostoriÎnFuncțiiPublice”a scris Marius Pavel pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/100003729984804/posts/2336304896503820/?d=n