Klaus Iohannis – ”Construiți proiecte pentru bani europeni. De asta m-am bătut acolo pentru ei, nu pentru mine”

Președintele Klaus Iohannis a transmis autorităților din Craiova, în cadrul unei vizite la uzina Ford, să construiască proiecte pentru bani europeni, precizând că acum sunt fonduri pentru investiții.

”La sosire în aeroport am avut și o întâlnire cu autoritățile locale. Locația Craiova e importantă pentru România, Craiova e o locație economică de primă mână, e nevoie de investiții. Pentru autoritățile locale am avut un mesaj clar: construiți proiecte pentru bani europeni.

Știți că am negociat 80 miliarde de euro bani europeni pentru România, bani care vor putea fi folosiţi cu mare succes. I-am invitat să pregătească din timp proiecte pentru Craiova, pentru județ, pentru întreaga regiune, pentru infrastructură, dezvoltare.

De asta m-am bătut acolo pentru bani europeni, nu pentru mine, ci pentru România și pentru dezvoltarea României, pentru restartarea României. Avem potențial, acum vom avea și bani pentru investiții, ca România sa fie mult mai atractivă pentru investitori” – a declarat Klaus Iohannis.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/pnl.ro/