Ludovic Orban răspunde criticilor USR – ”Pe ei îi interesează să vândă un slogan, o lozincă – ‘oprim tăierea pădurilor prin DNA-ul pădurilor’. Asta fac cei de la USR, vând slogane”

Liderul PNL, Ludovic Orban, răspunde criticilor USR. Acesta îi acuză pe cei din USR că sunt la fel ca FSN. Premierul consideră că USR atacă PNL la fel de violent ca PSD.

”Credeţi că-i interesează dialogul? Pe ei îi interesează să vândă un slogan, o lozincă – ‘oprim tăierea pădurilor prin DNA-ul pădurilor’. Asta fac cei de la USR, vând slogane. Ce fac ei e împotriva scopului. Eu îmi doresc nişte parteneri care să fie apropiaţi ca gândire, care să fie fair-play, care să construiască trainic, pe fundamente solide, care să nu aibă bolile celor din zona PSD-urilor cere au existat, FSN-urilor care au existat de-a lungul timpului, să fie populişti, să facă pe picior, să pună ştampile, să facă o manipulare prin sferturi de adevăr. Adică ne trebuie nişte parteneri cinstiţi, corecţi, cu care să puntem construi, pentru că România are nevoie de construcţie în următorii patru ani.” – a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79