decembrie 5, 2020
POLITICA STIRI

László Kövér, președintele Parlamentului din Ungaria, a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, că e agent străin

Conform Hungary Today, László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruța Kovesi că este agent străin.

Potrivit lui Kövér, Kovesi şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari.

Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate.

„Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate. Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România ”, a spus László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei.

Cine este László Kövér?

László Kövér este unul dintre fondatorii, în 1988, ai partidului de guvernămînt din Ungaria, Fidesz, alături de premierul Viktor Orbán. Acesta s-a ocupat, din 1998, cu coordonarea serviciilor secrete ungare, după venirea la putere a Fidesz.

 

 

Sursă foto – https://nepszava.hu/tag/kover-laszlo/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *