ianuarie 18, 2021
POLITICA STIRI

Andrei Caramitru – În campania electorală, Iohannis, Vela și Rareș Bogdan au spus clar populimii că ”10 August” e esential, că a fost represiunea organizată de Dragnea. Acum, omul lor clasează dosarul

Andrei Caramitru critică situația în care a ajuns dosarul ”10 August” și îi acuză pe Klaus Iohannis, Rareș Bogdan și Marcel Vela:

”In campania electorală și la începutul mandatului – Iohannis, Vela și Rares Bogdan au spus clar populimii ca 10 August e esential, ca a fost organizata represiunea de Dragnea și ai lui, și ca trebuie sa plateasca. Mai mult – au adus la miting electoral pe văduva lui Gazea, cel omorât in Piața Victoriei! Pe scenă lângă Orban și Rareș. Bravo – ați luat voturi multe pentru asta. Foarte multe. Pentru ca TOATĂ LUMEA știe ca așa a fost, pana și pesedistii recunosc ca așa a fost. Doar prost și orb sa fii sa nu îți dai seama ca așa a fost.

Acum omul lor – ales și pus de ei cu mânuța lor – clasează dosarul și spune ca de fapt totul a fost legal acolo și că bine au făcut jandarmii, Dragnea, Carmen Dan și toți ceilalți. Nici măcar dosarul Mineriadei sau al revoluției nu au fost clasate ci doar tot amânate. Pentru că nimeni nu a avut tupeul sa zică ca tot ce s-a întâmplat acolo a fost perfect legal și ok.

Ei acuma ăștia – care tocmai ne ziceau ce ne ziceau despre 10 August – au tupeul sa îl claseze. Așa bătaie de joc fata de oameni nu a mai fost niciodată. Nu e nici o diferența cu bataia de joc pe care am îndurat-o de la Dragnea sau Iliescu. Rares și Iohannis măcar ar trebui sa iasă public, sa explice și sa își ceara scuze. Sa îl dea afara pe Predoiu. Dar nu cred ca o sa o facă. O sa se ascunda sperând ca trece valul cumva. Ghinion că nu o sa treacă. Valul tocmai se ridica mare mare de tot.” – a scris Andrei Caramitru pe Facebook

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/andrei.caramitru

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *