ianuarie 20, 2021
ECONOMIE STIRI

Renault România a confirmat că există cazuri de infectări cu Covid-19 printre angajații de la Uzinele Dacia din Mioveni

Publicația argesulonline.ro a relatat faptul că, potrivit surselor sale, la Uzinele Dacia din Mioveni există câteva zeci de cazuri de angajaţi infectaţi cu noul coronavirus. Potrivit  ziariștilor argeșeni, ar fi vorba de 50-60 de salariați care au fost diagnosticați ca fiind bolnavi de Covid-19.

Știrea a fost confirmată de reprezentanții Dacia (Direcția Comunicare Groupe Renault România), care a transmis un comunicat de presă:

„Din păcate, avem angajați confirmați pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecți care se află în izolare. Aceștia au fost confirmați de către autoritățile medicale cu care suntem în permanentă legătură. De la reluarea activității, în acord cu autoritățile sanitare și cu sindicatul, am aplicat măsuri de protecție stricte și am vegheat că acestea să fie respectate de către toți angajații. Activitățile pe platforma industrială continuă normal, fără a fi afectată fabricația. Pentru protejarea sănătății angajaților noștri și pentru bună desfășurare a activității, aplicăm cu strictețe toate măsurile de prevenție necesare. În plus, adoptarea unui comportament responsabil atât la locul de muncă, precum și în timpul liber, ne va permite tuturor să menținem situația sub control” –se arată în  comunicatul de presă al Renault România

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DaciaRomania

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *