noiembrie 25, 2020
POLITICA STIRI

Dan Barna îl acuză pe Ludovic Orban că difuzează fake news – ”Nu am participat la protestul din Piața Victoriei. Premierul Orban și publicațiile care i-au preluat afirmațiile trebuie să corecteze acest fake news”

Președintele USR, Dan Barna, admite că a trecut pe la protestul din Piața Victoriei și chiar a discutat cu mai mulți oameni de acolo, dar arată că era, de fapt, în drum spre casă și a preferat să meargă pe jos.

”Nu am participat la protestul din Piața Victoriei. Premierul Orban și publicațiile care i-au preluat afirmațiile trebuie să corecteze acest fake news.

Povestea pe lung:

În acest weekend am fost la Sibiu în circumscripție. Am revenit în Bucuresti cu mașina familiei pentru o întâlnire pe care o aveam programată, alături de Dacian Cioloș, la guvern cu premierul Orban pentru a continua discuțiile despre o soluție pentru București prin care Gabriela Firea și ceilalți primari PSD de sectoare să se mute din birouri pe pereții cu tablourile foștilor primari.

Soția m-a lăsat la Guvern plecând acasă cu mașina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări și ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Țăranului Român.

Am traversat deci prin Piața Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetățeni după care mi-am continuat drumul.

Nu am fost la protestul din Piața Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtășesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piața Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria.”

 

 

Sursă foto –

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *