decembrie 1, 2020
POLITICA STIRI

Dan Barna atac la PNL – ”E clar că Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei. Nu vedem nici un plan concret pentru susţinerea economiei”

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că legea carantinei este necesară, iar ”PSD se joacă cu sănătatea românilor”, amânând adoptarea legii. ”Este clar pentru toată lumea că Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu înseamnă că trebuie să transformăm o situaţie proastă într-o catastrofă sanitară”.

”PSD se joacă cu sănătatea românilor. Legea carantinei este necesară.

Da, este clar pentru toată lumea că guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei. Dar asta nu înseamnă că trebuie să transformăm o situație proastă într-o catastrofă sanitară numai pentru că vin alegerile.

Avem nevoie de măsuri suplimentare de protecție și control. Ne confruntăm cu cea mai gravă criză sanitară din timpul vieții noastre. Nu suntem pregătiți pentru valul doi.

În același timp, nu vedem nici un plan concret pentru susținerea economiei. Mai ales dacă vor fi necesare noi măsuri de izolare pentru valul doi. Avem doar un program electoral al PNL care ar trebui să țină locul unui plan real de relansare.

De aceea, trebuie să ne asumăm cu toții responsabilitatea. Și Guvernul și Parlamentul și Președintele și oamenii de pe stradă. Nu mai merge ca până acum.

Dacă PSD și PNL se vor comporta și acum la fel cum s-au comportat vreme de 30 de ani, vom avea cu toții de suferit. Dacă vom reuși să schimbăm felul în care facem politică, atunci avem o șansă reală să depășim această criză.” – a scris Dan Barna pe pagina de Facebook

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *