Viorica Dăncilă îi răspunde lui Marcel Ciolacu – Ar fi bizar dacă Ciolacu ar ști pe cine vor chema procurorii

Viorica Dăncilă, fostul premier al României și fostul lider al social-democraților, a declarat la Antena 3, legat de ancheta DNA în interiorul PSD, că nu crede că e o informație veridică.

„Nu cred acest lucru. Nu comentez declarații pe surse. Mai mult, nu cred că Marcel Ciolacu ar fi făcut astfel de declarații. Ar fi cel puțin bizar dacă domnul Ciolacu ar ști pe cine vor chema procurorii la DNA. Eu, personal, nu știu să existe vreo anchetă privind derularea campaniei prezidențiale a PSD. Într-adevăr, din câte știu, există o anchetă care vizează perioada 2017-2019, înainte ca eu să devin președinte al partidului. Vă garantez că eu, în calitate de președinte de partid și de prim-ministru, am respectat întotdeauna legea.

De asemenea, vreau să menționez că de activitatea financiară, contracte care vizau campania electorală, s-a ocupat secretarul general și trezorierul partidului. Sunt sigură că activitățile financiare s-au derulat corect, din punct de vedere legal, în toată această perioadă”, a spus Dăncilă la Antena 3.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/v.dancila/