aprilie 10, 2021
FEATURED POLITICA STIRI

Medicul Beuran a fost reţinut pentru luare de mită. Olguța Vasilescu – “Nicio faptă bună nu ramâne nepedepsită! și Beuran a facut multe fapte bune. Dar nu i-a plăcut “reforma din sanatate”

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi seara pentru 24 de ore, anunţă DNA, precizând că medicul urmează să fie prezentat vineri Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este acuzat că a primit suma de 10.000 de euro de la un medic pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală, pe o perioadă determinată, dar şi pentru a asigura câştigarea concursului de către cel care i-a dat banii. Conform DNA, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs.

Comunicatul intergal al DNA poate fi citit AICI.

Mai mulți lideri ai PSD i-au luat apărarea medicului Beuran. Printre aceștia se numără Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu și Șerban Nicolae.

 

 

Sursă foto – emedic.ro

Related Posts

  1. Ion, de la raion. says:

    Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu și Șerban Nicolae, lângă Beuran. Normal, hoţii se susţin dacă nu se deranjează unul pe altul la furat. Gunoaiele societăţii. Beuran umblă-n limbă după şpagă din liceu, nu-l mai satură dracu’. Trebuia să se spargă buba. Primea şpagă şi când nu era în localitate şi nu avea nicio treabă cu pacientul. Nici zece vieţi de muncă nu ar compensa mitocănia şi lăcomia de care a dat dovadă în timpul acestei vieţi. Marş!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *