Vladimir Putin – Căsătoria nu este posibilă decât între un bărbat și o femeie

Russian President Vladimir speaks during his annual news conference in Moscow, Russia, Thursday, Dec. 20, 2018. Speaking at news conference Thursday, Putin pointed at the U.S. intention to withdraw from the 1987 Intermediate-Range Nuclear Forces (INF) Treaty. He said that if the U.S. puts intermediate-range missiles in Europe, Russia will be forced to take countermeasures. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

Conform Dailymail, președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat în cadrul unei întâlniri cu grupul de lucru format de Kremlin pentru a analiza reforma constituțională propusă în ianuarie de șeful statului că o căsătorie este posibilă doar între bărbat și femeie.

„Este o idee bună și trebuie să fie susținută. Trebuie acum să reflectăm de ce manieră să fie formulată și unde”, a adăugat el, după o propunere a deputatei conservatoare Olga Batalina de a fixa în Constituție faptul că guvernul trebuie să susțină „valorile familiale tradiționale”.

Olga Batalina a susținut că noțiunea de familie este în prezent în pericol din cauza tentativelor de a introduce noi termeni precum „părinte numărul 1” și „părinte numărul 2”.

„Nu e o fantezie, este o realitate în mai multe țări”, a argumentat Batalina, care face parte din partidul Rusia Unită și care a susținut activ în trecut legea care interzice „propaganda homosexuală” în țară.

„În ceea ce privește părinte numărul 1, părinte numărul 2 (…), atât timp cât voi fi președinte, nu le vom avea. Vom avea tata și mama”, a adăugat Vladimir Putin.

 

 

Sursă foto – https://news.harvard.edu/gazette/story/2019/12/analysts-discuss-the-20-year-rule-of-vladimir-putin/