aprilie 11, 2021
FEATURED SOCIAL STIRI

Vladimir Putin – Căsătoria nu este posibilă decât între un bărbat și o femeie

Conform Dailymail, președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat în cadrul unei întâlniri cu grupul de lucru format de Kremlin pentru a analiza reforma constituțională propusă în ianuarie de șeful statului că o căsătorie este posibilă doar între bărbat și femeie.

“Este o idee bună și trebuie să fie susținută. Trebuie acum să reflectăm de ce manieră să fie formulată și unde”, a adăugat el, după o propunere a deputatei conservatoare Olga Batalina de a fixa în Constituție faptul că guvernul trebuie să susțină “valorile familiale tradiționale”.

Olga Batalina a susținut că noțiunea de familie este în prezent în pericol din cauza tentativelor de a introduce noi termeni precum “părinte numărul 1” și “părinte numărul 2”.

“Nu e o fantezie, este o realitate în mai multe țări”, a argumentat Batalina, care face parte din partidul Rusia Unită și care a susținut activ în trecut legea care interzice “propaganda homosexuală” în țară.

“În ceea ce privește părinte numărul 1, părinte numărul 2 (…), atât timp cât voi fi președinte, nu le vom avea. Vom avea tata și mama”, a adăugat Vladimir Putin.

 

 

Sursă foto – https://news.harvard.edu/gazette/story/2019/12/analysts-discuss-the-20-year-rule-of-vladimir-putin/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *