Două atacuri armate comise de aceeași persoană au avut loc miercuri seară în SUA, în Lewiston, al doilea cel mai populat oraș din statul american Maine. Cel puțin 22 de oameni au murit și alte zeci sunt răniți, conform presei americane.

sondaj

UPDATE 07:34 O mașină despre care poliția crede că ar fi a suspectului a fost localizată în Lisbon (Maine), la 8 mile (aprox. 13 km) de locul în care a avut loc masacrul, a declarat Mike Sauschuck, comisar de stat pentru Departamentul de Siguranță Publică, citat de CNN. Locuitorilor din Lisbon și Lewiston li s-a spus să se adăpostească pe loc, în timp ce sute de polițiști continuă căutarea lui Robert Card.

Departamentul de poliție din Lewiston a identificat locurile în care au avut loc cele două atacuri armate de miercuri seara. Locațiile au fost identificate ca fiind Schemengees Bar and Grille și Sparetime Recreation, a precizat poliția într-o postare pe Facebook, citată de CNN.  Schemengees este un bar și un restaurant grill, iar Sparetime Recreation este o sală de bowling, potrivit site-urilor acestora.

Reuters, citând NBS News , transmite că între 50 și 60 de persoane sunt rănite. Reuters mai scrie că Poliția a publicat trei fotografii cu un suspect neidentificat care avea o pușcă semiautomată și o imagine a unui SUV alb. Autoritățile au cerut ajutorul populației pentru identificarea suspectului sau a mașinii.

Biroul șerifului din comitatul Androscoggin a postat, de asemenea, fotografii cu suspectul, care se află încă în libertate, un bărbat bărbos, îmbrăcat cu o jachetă maro cu glugă și blugi, care ține o pușcă în poziția de tragere.

 

 

Sursa foto – cnn.com