Conform EuropaFM, copiii unor demnitari ar fi implicați în scandalul droguri pentru licee. Potrivit unor surse Europa FM, ar fi vorba, printre alții, de fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe și altul al unui specialist de la DNA. Ei au fost aduși la sediul DIICOT București și urmează să fie audiați.

sondaj

Aproximativ 20 de persoane ar trebui să ajungă la DIICOT pentru audieri. Printre ei, în calitate de complici la vânzarea de droguri din liceele de top din București, fiul unui secretar de stat din MAE dar și al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție.

Printre cei audiați se află și fiul unei consiliere din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Membrii rețelei de traficanți vindeau în școli și licee de top din București, în special din Sectorul 1, cocaină și cannabis.

Polițiști și procurori au făcut luni dimineață peste 20 de percheziţii în Bucureşti, într-un dosar privind constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.

Potrivit anchetatorilor, gruparea acționa de anul trecut. La percheziții au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, cocaină şi ketamină, precum şi comprimate de medicamente.

 

 

Sursă foto – pixabay.com