DYNASTY FIGHT NIGHT este un eveniment sportiv de anvergura, desfasurat in cadrul Centrului  Sportiv Apllo pe data de 25.11.2022, incepand cu orele 19:00. Evenimentul cuprinde o serie de  meciuri din mai multe sfere ale sportului de contact, kickboxing/savate, box profesionist, dar si krav maga – stick fight.

sondaj

In cadrul evenimentului sunt programate 8 meciuri, main eventul serii il are ca protagonist pe  Alexandru „ The Bomber” Nita, campion K1 neinvins, de altfel, fiind si primul Campion Mondial de K1 al Romaniei, la categoria usoara. Adversarul campionului Alexandru „The Bomber” Nita fiind un sportiv titrat al scenei internationale din boxul profesionist.

In cadrul regalului de arte martiale, isi vor disputa suprematia in ring Asociatia Sportiva de Arte Martiale Mixte „ Dinastia Nita”, Respect Gym Gaiesti, Dynamic Fight Club, Tai Shindo Gym, Clubul Sportiv de Arte Martiale „Hanshi”, dar si sportivi legitimati la cluburi din Serbia si Spania. Printre luptatori se numara si Gabriel Cobzaru, Campion Balcanic de Kickbox, medaliat la campionatele europene si mondiale de savate. Serii de lupta nu ii lipseste nici atingerea delicata a feminitatii, in unul dintre meciurii protagonista fiind Stancu Alice, vice-campioana a Cupei Mondiale de Savate.

De asemenea, intr-un alt moment al serii, In premiera pentru acesta an, se v-a disputa titlul national de stick fight, stil promovat de Federatia Romana de Krav Maga, sub atenta supraveghere a Maestrului international, Vasile Nita.

Oragnizatorii galei sunt Asociatia Sportiva „Dinastia Nita” si Dynasty Fight League, prin intermediul dlui. Marius-Vasile Nita, Maestru al Sportului, devenit promotor al artelor martiale de contact si sustinator al tinerelor talente de mai mult de 10 ani.

Alaturi de cele doua organizatii este si Liga Profesionista de Box, avandu-l ca reprezentat pe dl. Viorel

Plosca, presedintele ligii, acesta fiind prezent in cadrul evenimentului, pregatit sa supravegheze indeaproape meciurile de box profesionist. De asemenea, in cadrul evenimentului si-a anuntat prezenta, legenda K-1 si a kickboxing-ului international, Gago Drago.

Organizatorii asteapta ca evnimentul sa sporeasca interesului tinerilor fata de artele martiale, fiind foarte interesati de promovarea culturii sportului in randurile acestora.

Biletele se vor procura de la organizatori sau prin intermediul platformelor abilitate.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/AlexandruthebomberNita