Andrei Caramitru îl critică dur pe Klaus Iohannis:

sondaj

”Știu sigur doua lucruri despre Klaus Iohannis : ca vrea un rol important International după mandatul asta (de ex. ceva gen Donald Tusk) si, mai încolo, o statuie uriașă in piața mare din Sibiu (lângă Brukental).

Nici una nici alta nu se vor întâmpla după anul asta, asta e clar. Si mie, in locul lui, mi-ar fi foarte teama de ce va scrie in cărțile de istorie. Si m-as uita cu groaza la foștii președinți – ce fac ei acum. Iliescu înjurat de toată lumea, Băsescu marginalizat si ridicol si cu toti apropiații prin sau aproape  de pușcărie, Emil Constantinescu un fel de stafie care bântuie degeaba prin Bucuresti. De ce ar fi altfel pentru Klaus?

Mai are 3 ani. Dar drumul pe care s-a lansat începând cu Ianuarie 2021 i-a cam pecetluit soarta, din păcate. Foarte trist, la câte speranțe au fost puse in el si la câtă putere are de fapt. Totul degeaba. O mare tragedie. 

Poate -însă – încă sa se salveze, nici măcar nu e greu. Întrebarea este dacă vrea si dacă poate. E ultimul ceas acum.” – a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/klausiohannis/photos