Florina Presadă plânge după pensia specială – Primarii au dreptul la pensii speciale pentru că nu le “merge sporul de vechime”. Nici la parlamentari „nu a mers” sporul acesta și pensiile lor speciale s-au putut desființa

Fostul parlamentar USR, Florina Presadă, îl acuză pe Ludovic Orban că a desființat pensiile speciale pentru parlamentari dar le păstrează pe cele pentru primari.

”M-am lămurit și cu domnul Orban. Ne spune că primarii au dreptul la pensii speciale pentru că nu le “merge sporul de vechime”. Nici la parlamentari „nu a mers” sporul acesta și pensiile lor speciale s-au putut desființa. În Iunie 2021 domnul Orban ne spunea că “există o activitate intensă la Ministerul Muncii”. Atât de intensă a fost încât s-a fâsâit. De ce să venim cu îmbunătățiri la legi, dacă chiar e nevoie de ele, când putem să dăm, domne’, la toți pensii speciale!

Hai să vedem ce spune domnul Cîțu. Nu că ar conta foarte mult, guri avem cu toții, voință mai puțin.

Iubește România cu ochii deschiși!” – a scris fostul senator pe PAGINA DE FACEBOOK

Florina Presadă a fost senator USR în perioada 2016 – 2020 apoi nu a mai prins loc pe liste. Aceasta a demisionat cu scandal din partid în condițiile în care Dan Barna nu a dorit să o susțină pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

„Dincolo de ce a transmis ea în spațiul public, era o nemulțumire legată că n-a obținut o funcție pe care ea și-a dorit-o. I-am spus că politica e un drum lung și o activitate de termen lung, i-am spus că e binevenită dacă dorește să revină. E firesc, se întâmplă astfel de lucruri. Îmi pare rău că a plecat, era un om valoros în echipa USR. A decis să meargă pe o altă cale, nimic de adăugat” – a spus atunci Dan Barna

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/presada.florina/posts/1502140853453077