S.O.S MyDoctor – serviciul care asigură consultații medicale la un click distanță

De curând a fost lansată aplicația sosmydoctor.com care reunește numeroase nume importante din medicină. Doctorii ce activează pe această platformă sunt atât români, cât și străini. Mai mult decât atât, site-ul are și o aplicație numită SOS My Doctor care poate fi instalată pe telefoanele mobile din aplicați Play Store sau IOS.

Cei mai buni medici și specialiști din lume sunt acum la un clic distanță! Nu este nevoie să călătoriți la Istanbul, Viena, Milano, Paris sau SUA. Puteți beneficia imediat de opiniile medicale ale specialiștilor de renume mondial.

Printre medicii care se activează pe site sunt profesor doctor Irinel Popescu, specializat în chirurgie hepatobiliopancreatica și transplant hepatic, chirurgie oncologica și chirurgie robotică, Victor Costache, conferențiar universitar, specialist în chirurgie cardiovasculară, profesor doctor Bogdan Geavlete, specialist în urologie, dr. Radu Mirică, specializat în chirurgie generală și chirurgie metabolică, dr. Radu Panțuru, chirurgie plastică, specialiști pediatri, gerontologi, stomatologi, nutriționiști, medici de familie, dermatologi sau psihologi pot fi accesați prin intermediul aplicației.

Pentru a știi la ce prețuri să te aștepți, fiecare specialist are trecut în dreptul numelui și specilizării, costul și durata unei consultații. Mai mult decât atât, programările sunt flexibile.

Aplicația oferă oricărui pacient, din orice parte a țării sau a lumii, posibilitatea de a accesa serviciile de sănătate de care au nevoie și consultații la medici renumiți. Practic, orice persoană care deține un smartphone, poate intra în legătură, video, cu medicul de care doreste să fie consultat.

Și medicii se pot înscrie pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile solicitate și tarifele lor.

 

 

Sursă foto – https://www.sosmydoctor.com/ro