Ludovic Orban – România va crește doar guvernată de patrioți. Mă lupt pentru a menține PNL așa cum a fost din 1875, partid al neamului românesc

Președintele PNL, Ludovic Orban, a participat miercuri la conferinţa de alegeri a Organizaţiei PNL Braşov, unde a declarat că nu duce lupta pentru șefia partidului în scop personal, ci pentru principiile și valorile originare ale PNL, un „partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara”. Liderul PNL nu a ratat ocazia de a-l ataca din nou pe premierul Florin Cîțu, spunând că acesta trebuie să folosească resursele guvernului pentru guvernare, nu „în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea”. Orban a vorbit și despre proiectele de dezvoltare a Brașovului și a obținut susținerea filialei în lupta pentru șefia partidului.

„Pentru mine bătălia pentru funcția de președinte al PNL nu este o bătălie personală, este o bătălie pentru principii, pentru valori, pentru a menține PNL așa cum a fost din 1875, un partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara, un partid de oameni care pun pe primul plan interesul României, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale României în istoria modernă. Așa trebuie să rămână Partidul Național Liberal. Nu poți să afectezi fibra, cultura PNL cu tot felul de instrumente care nu au legătură cu democrația, care nu au nicio legătură cu respectul față de individ și de drepturile sale cu tot felul de tipuri, de cântări care s-au mai practicat și prin alte părți… Îmi aduc aminte de cântarea lui Băsescu sau cântarea lui Udrea la Conferința municipală”- a declarat Ludovic Orban în fața liberalilor brașoveni.

 

 

Ludovic Orban -https://www.facebook.com/ludovicorban.ro