Deputat USR PLUS – De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîţu? Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu s-a întrebat „de ce nu vine DNA” să îl ia pe premierul Florin Cîţu. „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, a adăugat el, întrebându-se dacă nu e mai grav „faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”. „Abia aştept următoarea moţiune de cenzură”, a conchis Ungureanu.

De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?

Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a  întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Detalii aici

https://m.hotnews.ro/stire/24929898

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.

Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”.(vezi foto)

Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…

Și da, să nu uităm, documentul incriminator are antetul  Guvernului României, deci, în lupta din interiorul PNL Câțu se folosește de guvern pentru a-și crea un avantaj electoral.

Dacă era Dragnea și făcea asta, ce ziceam, noi cei care am ieșit în stradă la OUG 13?!” – a scris Ungureanu pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu