Război în PNL – Ludovic Orban cere demisii după ce la guvern a fost redactat un document de consultanță pentru campania internă a premierului

În timp ce șeful PNL, Ludovic Orban, cere demisia celor din Guvern care au decis să folosească angajați de la Palatul Victoria pentru elaborarea unei strategii de comunicare pentru Florin Cîțu în bătălia pentru șefia PNL, premierul spune că vrea dovezi în acest sens. Documentul ar fi fost redactat, potrivit G4Media, de o consilieră a lui Cîțu, cea adusă de la Realitatea TV să coordoneze Grupul de comunicare strategică, Mioara Costin. Aceasta refuză să comenteze situația.

Întrebat de ziariști care e diferența între comportamentul lui Liviu Dragnea, care a folosit la partid două angajate de la Direcția județeană a copilului Teleorman, și el însuși, Florin Cîțu a respins orice asemănare.

”Eu singur îmi fac campania, eu îmi fac mesajele, eu scriu singur mesajele. Eu am verificat, nu există așa ceva, nu a fost înregistrat la cancelaria mea, nu a fost semnat”- a mai spus Cîțu.

Și Marcel Ciolacu, șeful PSD, a comparat cazul documentului din PNL cu cel al lu Liviu Dragnea. ”Dubla măsură aplicată de autoritățile statului nu poate continua. E o confuzie totală în ce se numește act de guvernare”, a spus luni Ciolacu la RTV.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu