Liviu Dragnea iese din pușcărie și pune presiune pe PSD – A devenit un partid condus de oameni lași

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, a afirmat joi, într-o declarație susținută în fața penitenciarului Rahova, că PSD este acum „condus de lași”. Dragnea a vorbit și despre reintrarea sa în politică.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat joi, în urma deciziei date de Tribunalului Giurgiu. Fostul lider al PSD a stat în închisoare doi ani și două luni. Acesta a ieșit pe poarta penitenciarului Rahova în jurul orei 16.00, unde a fost așteptat de iubita sa Irina Tănase, dar și de câțiva susținători. Fostul șef al PSD a criticat partidul pe care l-a condus.

”Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanţă când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăţia ceea ce eu nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic.

Din păcate, nu există Opoziţie, PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt.

Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni, pentru că la Tribunalul Bucureşti e destul de clar ce s-a întâmplat.

În primul rând vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici.

Voi munci la firma fiului meu.

În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine.

DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat.

PSD nu mai e partid. PSD nu e condus în acest moment, e în buzunarul SRI.

Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori.

M-au vândut.” – a declarat Liviu Dragnea

La scurt timp declarațiile făcute de Liviu Dragnea, o reacție a venit din partea lui Marcel Ciolacu, președintele PSD. Acesta a spus că nu comentează declarațiile făcute de Dragnea.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”- a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ștefan Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a precizat că statutul partidului nu îi permite lui Liviu Dragnea să fie din nou membru, în contextul în care acesta este eliberat condiţionat. Iar Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a spus că, deocamdată, nu se pune problema revenirii lui Dragnea în PSD, pentru că fostul lider al partidului nu și-a exprimat dorința în acest sens.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/