Părinții și elevii cer profesorilor diriginți să distribuie fișa de feedback – Feedback-ul semestrial nu trebuie privit ca un afront ci ca pe o oportunitate

„Doamnelor și domnilor profesori, credem împreună că educația poate să aibă loc doar dacă elevii își dau interesul la ore și sunt interesați de ceea ce se întâmplă. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă se găsesc împreună soluții pentru fiecare oră în parte”, scrie o organizație a elevilor într-o scrisoare comună cu o organizație a părinților, pe tema aplicării fișei de feedback la clase.

Consiliul Municipal al Elevilor București și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți din Învățământul Universitar adresează scrisoarea profesorilor diriginți din București, pe care îi îndeamnă să ceară feedback semestrial, pentru a “deschide dialogul între profesori și elevi”.

Un gând din partea elevilor pentru profesori:

„Doamnelor și domnilor profesori, credem împreună că educația poate să aibă loc doar dacă elevii își dau interesul la ore și sunt interesați de ceea ce se întâmplă. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă se găsesc împreună soluții pentru fiecare oră în parte. Noi vă suntem alături și haideți să luăm feedback-ul ca o provocare pentru a găsi împreună un drum către întărirea comunității școlare.”

Un gând din partea părinților pentru profesori:

Feedback-ul semestrial nu trebuie privit ca un afront ci ca pe o oportunitate. Oportunitatea de a crea o legătură trainică între profesor și elevi, de a înțelege nevoile elevilor cunoscând modul în care aceștia îl văd, simt și înțeleg pe cel care educă, care conturează destine.”

 

Sursă foto – bbc.com