Ludovic Orban – Nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău

Preşedinte PNL, Ludovic Orban, susţine că nimeni nu deţine informaţii despre el care ar putea să îi facă rău, precizând că de-a lungul carierei sale politice a avut mulţi adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre el a spus, iar cele mai multe erau neadevăruri şi calomnii.

El a mai fost întrebat dacă îşi face griji pentru ceea ce ar spune Rareş Bogdan despre negocierile avute în spatele uşilor închise.

“Sunt un om care este în activitatea politică de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”- a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat sâmbătă că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de PNL din care făceau parte Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, iar aceştia au încercat să convoace un BPN al partidului pentru a arunca în aer formarea coaliţiei de guvernare.

În replică, Raluca Turcan a declarat că adevărul este cunoscut în tot partidul şi anume faptul că liderul PNL a renunţat la trei ministere importante – Fonduri Europene, Transporturi şi Dezvoltare pentru a obţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovicorbanpm