Cristian Ghinea – PSD se uită la fonduri UE ”ca maimuţa la algoritmi”

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, consideră că liderii Partidului Social Democrat Vasile Dîncu şi Marcel Ciolacu au un complex freudian cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea. Ghinea susţine că cei doi “l-au pupat în fund” pe Dragnea atâţia ani, “s-au milogit” ca să le dea funcţii, după care l-au trădat, precizând că tot universul lor moral se învârte în jurul acestei trădări. În opinia lui Ghinea, social-democraţii nu se pricep la fonduri europene, “se uită ca maimuţa la algoritmi”.

Cristian Ghinea a fost întrebat în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV dacă este un mic Dragnea, aşa cum susţine Vasile Dîncu, deoarece, aşa cum fostul lider PSD controla banii din PNDL, el îl controlează pe cei din PNRR.

“Cred că domnul Dîncu, domnul Ciolacu au un complex freudian cu Dragnea. Până la urmă l-au pupat în fund pe Dragnea atâţia ani, au stat să se milogească să le dea Dragnea în funcţii pe ici pe colo, după care l-au trădat. Drept urmare, tot universul lor moral se învârte în jurul acestei trădări şi în jurul acestui complex freudian. Este o prostie din punct de vedere procedural. PNDL a fost în varianta 1 că după aia s-a mai luat la modificat şi îmbunătăţit, dar în varianta 1 era o chestiune de împărţit bani din pix. PNRR-ul şi fondurile europene reprezintă exact opusul. Tocmai de astea sunt supăraţi foarte mulţi oameni pe mine şi prin PNL, şi prin PSD, chiar şi prin USR-PLUS pentru că te-am pus acolo ministru, dă-ne şi nouă ceva, să ne treacă autostrada pe la balcon. Nu merge aşa” – a afirmat Cristian Ghinea.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial