Florin Cîțu – Dacă aș fi președintele PNL, lucrurile vor fi tranșate mai simplu în coaliție, vom avea o îmbunătățire a comunicării. Cred că PNL poate mai mult

Premierul Florin Cîțu a declarat luni seară că în PNL au existat momente dificile din cauza compromisurilor făcute, susținând că el nu va face niciodată astfel de lucruri și a subliniat, în acest context, că în partid sunt oameni care nu vor să mai facă compromisuri.

”Cred că PNL poate mai mult, are resurse, resurse umane în primul rând. Are oameni care doresc reformă, care nu vor să mai facă compromisuri, oameni care să fie mândri că sunt membri PNL, să nu existe niciun moment în care să nu fie mândri. Au existat și momente dificile, eu nu voi face compromisuri niciodată”- a declarat Cîțu, întrebat la Digi24 despre ce îi lipsește partidului în momentul de față.

Întrebat ce nemulțumiri are față de Ludovic Orban, Cîțu a spus: ”Eu zic că se poate mai bine, întotdeauna se poate mai bine. Lucrurile au mers bine, dar se poate și mai bine. Eu zic că sunt omul care poate duce PNL în următoarea etapă”.

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu