Dan Barna – Coaliția stă pe niște baze cert mai solide decât în decembrie. AUR este un partid extremist, eu nu voi negocia cu ei

Vicepremierul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seară, la Digi24, că în momentul de față se ”reconstruiește” încrederea în cadrul coaliției după ce aceasta a fost ”zdruncinată” în momentul demiterii fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîțu.

”A fost o săptămână complicată, dificilă, cu multă emoție. Am ajuns la finalul ei. Acum coaliția stă pe niște baze cert mai solide decât cele din decembrie. E mai încurajator pentru toți membrii din coaliție. Acum reconstruim încrederea. A fost zdruncinată la începutul săptămânii. Dacă am fi plecat, am fi fost imaturi pentru că această tensiune din coaliție era despre funcționarea noastră ca echipă, mai puțin despre România. Cred că e dovada de maturitate, dovada că suntem acei politicieni de care România are nevoie”- a declarat Dan Barna.

Vicepremierul USRP a mai declarat că Alianța pentru Unirea Românilor este un partid extremist cu care partidul său nu va negocia politic, mai ales în contextul în care unul dintre liderii săi a publicat o listă cu intelectuali care ”ar trebui să primească pedeapsa capitală”:

”Dacă dăm credit oricât de mic unui partid al căror lideri publică o listă cu intelectuali care trebuie uciși… AUR este un partid extremist și eu nu voi negocia cu ei” – a mai spus Barna.

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DanBarnaUSR