Sanador – O mamă cu COVID a fost trimisă noaptea la un alt spital, fără copilul abia născut

În martie, A* a intrat pe ușa spitalului privat pentru o cezariană de urgență. În mijlocul nopții, medicii i-au comunicat că o vor transfera fără copil la un spital COVID din Capitală. „Puteau să aștepte măcar până răsărea soarele și să mă transfere alături de copil. E inuman”, îi acuză proaspăta mămică pe cei de la Sanador, care au refuzat să comenteze situația, invocând protecția datelor personale.

„Am vrut să nasc la ei tocmai pentru că te lasă imediat după naștere cu copilul. Iar eu voiam să-l alăptez din primul moment. Să fiu lângă bebelușul meu. Altfel, puteam să merg la orice maternitate de stat”- povestește femeia, care pe 15 martie s-a dus de urgență la spitalul privat Sanador.

A*, care dorește să-și păstreze anonimatul, semnase încă din octombrie contractul în valoare de peste 10.000 de lei pentru o cezariană cu rezervă single la spitalul privat din București. După cele întâmplate, femeii i s-a oferit o reducere de 1.770 de lei pentru nopțile de cazare pe care nu le-a mai petrecut în spitalul privat. Dar nota de plată finală a ajuns oricum la aproape 8.000 de lei.

Continuarea pe Libertatea.ro

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Sanador.Romania&set=a.465548803464129