SONDAJ Sociopol – Diana Șoșoacă creștere spectaculoasă, la încredere, în rândul românilor

Sociologul Mirel Palada, directorul Sociopol, prezintă pe pagina sa de Facebook ultimul sondaj, în care Diana Șoșoacă are o creștere spectaculoasă. Senatoarea care a plecat din AUR este la 22% încredere.

Sondaj Sociopol

În ceea ce privește favorabiliatea partidelor politice, Mirel Palada face următoarele observații:

”Toamna trecută, cînd cazurile de Covid creșteau exponențial, toți deontologii argumentau pedant necesitatea realizării de alegeri parlamentare. N-a contat că era Covidul cît casa în populație. Le-au făcut. S-au urinato-micționat pe ea de știință și de siguranță a populației și le-au făcut. Aroganța imensă pe ei, mult mai mare decît Covidul.

Acuma e din nou Covidul cît casa. Distinșii autoritarieni de rit aproape civil se micționează din nou prin urinare pe ea de populație și de democrație. Aroganța imensă în continuare. Deci e clar: situația e perfectă pentru alegeri anticipate. Deontologii vă pot argumenta asta cu cele mai distinse argumente. Zic și eu, că parcă simt din cifre că așa și-ar dori poporul.

Ghinion.

Sondaj Sociopol, perioada 19 – 28 martie 2021. Terminat de cules datele duminică, deci nu surprinde și iureșul de ieșit în stradă. Vă dați seama că dacă înainte de ieșit în stradă stăteau lucrurile așa, cum stau acum, după o săptămînă de zeci de mii de oameni protestînd zilnic în zeci de orașe.”

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Diana-Iovanovici-%C8%98o%C8%99oac%C4%83-100908378494768