Directorul Spitalului Judeţean Ploieşti mesaj pentru protestatari – Partikip. Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin… ghinion!

Managerul Spitalului Judeţean din Ploieşti, medicul Bogdan Nica, a reacţionat miercuri pe pagina personală de Facebook, cu o postare adresată protestatarilor anti-restricţii.

Mesajul său scurt este mai degrabă un avertisment pentru cei care încă nu cred că virusul este mai agresiv ca niciodată şi preferă să iasă în stradă, la proteste, fără să se protejeze.  Masca şi vaccinul sunt, deocamdată, singurele soluţii care să ne ţină departe de boală spune directorul Spitalului Judeţean Ploieşti.

 ”La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky…Eu?…tot la birou, la spital…mulţi internaţi, cu probleme grave…şi voi, tot la proteste??? Partikip…Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin….ghinion” – este mesajul managerului Spitalului Judeţean din Ploieşti, una dintre unităţile din ţară sufocate în aceste zile de numărul tot mai mare de bolnavi de COVID-19.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2907748322839881&id=100008142258787