Andrei Caramitru – Metroul e blocat. De ce? Exista acolo un sindicat condus de un ticălos fost parlamentar PSD

Andrei Caramitru consideră că greva de la metrou este cauzată de sindicalistul Sorin Rădoi, fost parlamentar PSD:

”Deci azi Metroul e blocat. Haos. De ce? Exista acolo un sindicat condus de un ticălos fost parlamentar PSD, cum se poate altfel. Care crede ca metroul e al lui, nu al statului sau al cetățenilor. Pe persoana fizica, așa cum ne-a obișnuit PSD. Și cum funcționează metroul asta “al lor”?

– salarii colosale, care ajung lejer la 8-15000 de lei net pe luna. Din banii vostri, ca toată chestia e subvenționată

– cel mai socant însă e ca TOATE spațiile din interior sunt ale sindicatului (de fapt pe persoana fizica direct la șeful pesedist la sindicatului), care gestionează activitățile comerciale. Adică proprietatea statului nu poate fi gestionata de stat. Banii pe proprietatea statului nu merg la stat ci merg la băieții ăștia destepti.

Ieri, noua conducere a metroului a zis – gata cu spațiile comerciale. Nu mai sunt ale voastre, ca nu au cum sa fie. I-a lovit fix in buzunar. Rezultat – ticăloșii au blocat metroul azi dimineață. Chestie ilegală, pe cod penal, nu au voie sa facă așa ceva.

In mod normal – trebuie aplicată strategia Thatcher. Mers cu jandarmii și polițiștii și arestați, scosi de acolo in cătușe. Și dați afara și inlocuiti cu oricine altcineva ca sa dea drumul la metrou. Și da – înseamnă câteva săptămâni de haos in circulație. Dar altfel nu se va rezolva niciodată nimic in țara asta. Nu mai putem fi la cheremul ticăloșilor și hotilor. Nu se mai poate.” – a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/andrei.caramitru