Dan Barna – Președintele Iohannis ne-a cerut miercuri să-l susținem pe Vlad Voiculescu

Vicepremierul Dan Barna a respins joi că ar exista neînțelegeri între ministrul Sănătății și premier, după ce Florin Cîțu i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport privind măsurile luate de la începutul anului pentru pregătirea valului al treilea al pandemiei și să comunice săptămânal aceste informații: „Citim cu umor în presă despre scandaluri și lupte. Fiecare strănut e transformat în bronșită acută”.

Barna mai spune că la întâlnirea de miercuri de la Cotroceni președintele Klaus Iohannis a cerut Coaliției să îl susțină pe Vlad Voiculescu pentru că Ministerul Sănătății are nevoie de sprijin în această perioadă.

„În discuția de miercuri de la Cotroceni, cu premierul Cîțu, cu liderii celorlalte partide din coaliție, președintele a fost foarte clar – e nevoie de o susținere pentru Ministerul Sănătății și ne-a cerut să-l susținem pe Vlad Voiculescu, tocmai pentru că prima linie a temei sociale în momentul acesta în România este această pandemie și lupta cu Covid.” – a mai spus Barna

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/DanBarnaUSR