Dan Barna își scapă din mână ochelarii pe jos. Nu se ridică să-i recupereze. Un angajat al Camerei este chemat, ridică ochelarii și îi dă înapoi liderului USR

Dan Barna își scapă din mână ochelarii pe jos. Nu se ridică să-i recupereze. Un angajat al Camerei este chemat, ridică ochelarii și îi dă înapoi liderului USR. Scena a durat 33 de secunde și s-a petrecut, luni, în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul asculta, din banca rezervată Guvernului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Scena a fost însă sesizată de colega aflată în stânga vicepremierului. Care se întoarce și face un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților se apropie, doamna îi explică ce s-a întâmplat. Dan Barna face și el un semn pentru a arăta unde sunt ochelarii. Acolo, jos, indică el cu un deget.  Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna.

33 de secunde. Atât a durat din momentul în care Dan Barna a scăpat ochelarii din mână și până când angajatul Camerei i-a ridicat și i-a pus la loc, în fața sa.

Sursă – Libertatea.ro

 

 

 

Sursă foto – captură foto – Digi24.ro