Florin Cîțu – Cine mă contestă: Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu – slugile lui Liviu Dragnea și Darius Valcov

Premierul Florin Cîţu a declarat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, unde se află la solicitarea PSD, pentru a da explicaţii în legătură cu bugetul de stat pentru acest an, că este contestat de slugile lui Liviu Dragnea.

”De fiecare dată când sunt invitat în Parlament şi este respectată procedura, vin şi răspund. În acelaşi timp românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea grupului PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că premierul rezistă. Să vedem cine mă contestă pe mine, conducerea PSD – Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, aceştia sunt cei care mă contestă pe mine. Toţi, slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, rămân şi au fost slugile celor doi. Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care a scos zeci de mii de români în stradă, cel care tremura când s-a dus preşedintele şi nu l-a ascultat, l-a ascultat pe Liviu Dragnea. A făcut un lucru inedit în politică – a fost dat jos din Guvern de propriul partid şi s-a ţinut de scaun şi a vrut să rămână acolo, împotriva propriului partid. Iar PSD s-a obişnuit cu asta şi a urmat premierul Mihai Tudose care îşi lua banii în plic. Marii gânditori economici Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, ei îşi permit să vină cu amendamente la bugetul României, care însumate fac 6% din PIB. Propun să nu mai plătim la CE contribuţia. De acolo vor să ia ei banii, de la controbuţia la CE. Nu voi permite PSD să interfereze. În acelaşi timp, anul acesta avem un buget echilibrat, un buget credibil, primul buget după 30 de ani recunosc acest lucru şi de Consiliul Fiscal şi de agenţiile internaţionale. Un buget al investiţiilor şi aceiaşi oameni ne spuneau că vom distruge România, anul trecut. Ei bine, nu, v-am demonstrat cum se face economie. Văd că vă place să decupaţi”- a afirmat Cîţu.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/florinVcitu