Ajunsă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a SJU Ploiești, o pacientă a avut o experiență cumplită, pe care a relatat-o pe pagina de Facebook:

sondaj

”2021. Ploiesti – Spitalul Judetean, conditii? 0

Să nu mai zic de atitudinea doctorilor si a asistentilor… Doamne fereste sa ti-se faca rau in mizul noptii ca sa le strici lor somnul de frumusete . Fix cu aceste cuvinte am fost primita la receptia spitalului “ tu ce ai pățit fetiță la 3 dimineața?!” Parca ma și simțeam prost ca mi-s-a facut rau:))

Doamne , imi cer mii de scuze de deraj! Hai ca plec acasa si vin dupa amiaza , e in regula???

Sa nu mai spun ca erau pacienti ce aveau nevoie de ele , era un om langa mine, astepta de ceva timp, poate chiar de zeci de minute , sa il ajute, era cu mana rupta, gemea de durere, ii se vedea efectiv osul iesit prin piele, horor! A fost intr-un final ajutat, cred ca facea prea mult zgomot si era deranjant ..

Doamnele asistente si doctore adunate toate la tv , era “la bloc” , desigur, orice era mai important de facut decat sa ii ajute pe bieții oameni.

Anul 2021, ce sa vrei mai mult? uite-te atent la poza, vezi ce frumos e intr-un spital European dintr-o tara asa emancipata cum e Romania?! Iesiti dragilor la vot… iesiti , suntem foarte ajutati..

Trebuia sa fac un set de analize unde necesita proba de urina , astept 30 de minute , era un pacient imobilizat ajutat de un cadru medical, in fine.

“Hai domnisoara, du-te la baie, da’ puneti masca calumea pe nas ca avea diaree asta dinainte , te descurci tu cumva”

Frumos.. frumoase vorbe, frumoasa atitudine, aveti toata stima si respectul. Va felicit! Ne ajutati foarte mult, ce covid ma? Pai nici covidul nu sta in conditiile astea, de aici nu iesi cu , covid, ci cu hepatita, cu alte enșpe mii de bolii , va rog eu , nu covidul ne omoara, ci indiferenta, nepasarea, jegul si atitudinea asta de tot cacatul!” – a scris pacienta Selina Anton pe pagina de Facebook

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/photo?fbid=1305114029872512&set=a.143062392744354