aprilie 11, 2021
EDUCAȚIE FEATURED STIRI

Alexandru Rafila (PSD) – Peste 10-15 ani vor fi probleme serioase cu acești copii care au fost împiedicați să meargă la școală

Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că începând cu următorul deceniu, societatea se va confrunta cu ”probleme serioase” ale copiilor care ”au fost împiedicați” să meargă la școală în ultimele 4 luni din cauza pandemiei de coronavirus.

”Vor fi probleme serioase peste 10-15 ani cu acești copii care au fost împiedicați la școală, în special cu copiii mici, care trebuiau să interacționeze (…) De 4 luni, să iei o mulțime de măsuri care să împiedice copiii să meargă la școală, fără niciun fel de consultare profesională este o decizie extrem de gravă care trebuie asumată într-un fel sau altul. Și ar trebui să ne dea de gândit (…) În plus, trebuie îmbunătățită supravegherea epidemiologică mai ales după apariția noii tulpini care se răspândește mult mai ușor. Probabil ar trebui extinsă utilizarea acestor teste de către cadrele medicale, pentru că o prelevare eronată arată un rezultat negativ (…) Noi vedem zilnic o campanie de promovare a vaccinării, dar oamenii vor să înțeleagă de ce ne vaccinăm, care sunt reacțiile adverse, cât durează imunizarea, iar modul de explicare, de răspuns la aceste întrebări trebuie adaptat pentru fiecare categorie socială. Informarea este extrem de importantă” –  a declarat Alexandru Rafila, miercuri seară, la Antena 3.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/arafila

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *