Președintele PSD – ”Pieţele trebuie lăsate deschise! Este lipsită de logică obligarea românilor să se înghesuie în supermarket-uri”

Marcel Ciolacu a afirmat că este lipsită de orice logică decizia Guvernului de a închide pieţele şi astfel românii să fie obligaţi să se înghesuie în supermarket, un spaţiu închis, unde posibilitatea de infectare cu noul coronavirus este mult mai mare. „La fel de ilogic este să-ţi obligi proprii cetăţeni să cumpere produse de import şi nu pe cele proaspete, făcute aici, în România”, a adăugat liderul PSD.

”Piețele trebuie lăsate deschise!Este lipsită de orice logică obligarea românilor să se înghesuie în supermarket-uri, în spații închise, unde posibilitatea infectării este mult mai mare, pentru că tu, Guvernul Orban, închizi piețele și târgurile… care se află în aer liber! La fel de ilogic este să-ți obligi proprii cetățeni să cumpere produse de import și nu pe cele proaspete, făcute aici, în România.În loc să susțină produsele autohtone și producătorii români, Orban face tot posibilul să-i îngroape de tot! Pe 6 decembrie, Orban trebuie să plece! Iar românii să-și ia viața înapoi! ”- a scris Ciolacu pe pagina de Facebook
Sursă foto – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel