octombrie 26, 2020
POLITICA STIRI

Aurelian Bădulescu, președintele PSD Sector 3 – ”PSD București a obținut cel mai mare număr de mandate de consilieri, la nivel național”

Aurelian Bădulescu, președintele PSD Sector 3, a explicat că PSD București a obținut cel mai mare număr de mandate de consilieri generali din țară. Capitala fiind și cea mai mare unitate administrativ teritorială din România.

”În urma unei campanii electorale atipice, în care tot guvernul României a fost, de fapt, în campanie și nu la palatul Victoria, PSD a rămas cel mai relevant partid, atât la nivel național cât și în București.

Am asistat la unirea dreptei dar și la una din cele mai murdare campanii din ultimii ani pentru ca Gabriela Firea să piardă la București.

Președintele, premierul, PNL și USR exultă acum că au învins o femeie. A fost nevoie de cinci bărbați și multă propagandă pentru asta.

În Consiliul General al Capitalei, PSD a obținut 21 de mandate, USR 17, PNL 12 iar PMP 5. Deci, după o campanie scumpă și agresivă, PNL a reușit să prindă locul trei în cursa pentru București.

Bucureștenii văd ce face PNL la guvernarea, se vor convinge de priceperea USR –PNL și în administrația locală.

PSD a pierdut o bătălie dar va câștigat războiul pentru ca PSD este singurul partid care luptă pentru oameni! ”– a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook

Tabel Consilieri Locali la nivel național

Tabel Consilieri Locali la nivel național

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *