octombrie 22, 2020
FEATURED POLITICA STIRI

Ludovic Orban – ”Un profesor care nu face lecții online nu trebuie plătit. Dacă din 10 ore face numai 6 ore, atunci 4 ore nu trebuie plătit”

Premierul Ludovic Orban a ținut o conferință de presă la Ministerul Educației alături de ministrul Monica Anisie și de secretarul de stat Luminița Barcari.

“Nu pot accepta ideea că există cadre didactice care refuză să-și exercite profesia și chiar misiunea. Un profesor care nu face lecții online acolo unde este necesară organizarea acestor lecții online… dacă din 10 ore face numai 6 ore, atunci 4 ore nu trebuie plătit. Este simplu” – a spus Orban.

“Dacă refuză să predea online, din punctul meu de vedere nu mai are ce căuta în educație. Pentru că un profesor are obligația să se adapteze la orice situație. Jobul lui este să transmită informațiile, cunoștințele de la materia respectivă și în mod evident și multe altele, valori, principii, să fie un model, dar are obligația să se adapteze la modalitatea de a transmite aceste cunoștințe. Să fim cinstiți: online-ul e un lucru care există deja în viața noastră. Avem, cei mai mulți, conturi de Facebook, știm ce înseamnă LIVE-uri, cum să nu poți să te adaptezi să predai online?” – a continuat premierul Ludovic Orban.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ludovic.orban.79

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *