Scandal la numărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1. Armand îl acuză pe Tudorache de tentative de falsificare a rezultatului votului

Poliția face cercetări după ce un individ din Sectorul 1, implicat în numărarea voturilor pentru primărie, a fost suprins cu peste 100 de procese verbale completate și ștampilate asupra sa. Persoana respectivă a fost dusă la audieri.

”Astăzi, în jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier , ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

Persoanele in cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Într-o înregistare video postată pe Facebook, Clotilde Armand, prezentă la sediul Primăriei Sectorului 1, îl acuză pe Dan Tudorache că a încercat să falsifice rezultatele votului.

Suspiciunile de fraudare a votului pentru Primăria Sectorului 1 vin pe fondul anunțului făcut de Dan Tudorache, primarul PSD în funcție, că ar fi câștigat alegerile cu 200 de voturi în fața lui Clotilde Armand. Asta deși sondajul exit-poll o dădea aseară pe camndidata Alianței US Plus și PNL cu un avans de 11,5% în fața lui Tudorache.

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/c.m.b.armand