octombrie 27, 2020
POLITICA STIRI

Marcel Ciolacu – PSD a obținut în jur de 31% la nivel național

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că scorul obţinut de partidul pe care-l conduce ar fi putut fi mai mare ”dacă anumiţi colegi ar fi înţeles că trebuie să facă şi o schimbare”.

”Nu este o surpriză (rezultatul alegerilor – n.r.). În interiorul partidului ne aşteptam la mai mult. Dacă anumiţi colegi ar fi înţeles că la un moment trebuie să facă şi o schimbare, chiar am fi avut mai multe consilii judeţene” – a declarat Ciolacu la România Tv.

Ciolacu a precizat că a făcut ”anumite recomandări” filialelor locale, dar că le-a respectat acestora independenţa, le-a respectat alegerea în ceea ce priveşte candidaţii sau alianţele încheiate la nivel local.

”Acum a venit momentul să-şi asume aceste decizii, este şi normal”, a adăugat el.

Potrivit lui Ciolacu, PSD a obţinut în ”jur de 31%” dintre sufragii în urma scrutinului din 27 septembrie.

”Este al treilea scor din istoria PSD, cu 3 în faţă la alegerile locale. Dacă vrem să fim corecţi, ne raportăm la traseul pe care l-a avut partidul în aceste ultimele trei alegeri şi vom vedea că este cu adevărat un câştig imens pentru PSD. Eu cel puţin ceea ce mi-am asumat mi-am îndeplinit: avem  cel mai mare număr de consilii judeţene, avem cel mai mare număr de aleşi primari şi automat şi aleşi locali şi avem cu 3 în faţă. Sunt premisele că va fi o bătălie interesantă pentru alegerile parlamentare” – a mai spus liderul PSD.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *