octombrie 26, 2020
POLITICA STIRI

Nicuşor Dan – ”Este o luptă de valori în care eu vreau ca fetiţei mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă. M-am referit la cele două agitatoare care au perturbat mai multe evenimente electorale”

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”. El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”. Ulterior, el a precizat că s-a referit la ”cele două agitatoare” care vin şi fac zgomot în faţa sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre el. Şi Gabriela Firea a reacţionat, scriind pe Facebook că este şi va fi mereu alături de toate femeile, că a încercat să le uşureze viaţa pe cât posibil, că ele duc greul şi că ”nu sunt ”panarame”, cum zice un candidat”.

Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului “panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spaţiul public şi nu am folosit niciodată vulgarităţi.

Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin şi fac zgomot în faţa sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine” – a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

 

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *