ianuarie 22, 2021
POLITICA STIRI

Andrei Caramitru – ”Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME”

Fostul consultant al lui Dan Barna (USR) consideră că  – ”Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME”

”Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME. Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande, promovate de “sponsorii” lor interlopi – toți știm de ce si pentru ce fel de servicii. Si sa nu uităm – Budeanca e nașa celeilalte mari panarame, Udrea. Băsescu normal ca o ajuta pe Firea – el a promovat cel mai mult panaramele in politica – omul e obsedat de whisky si de panarame. E atât de obsedat de panarame că a ajuns si el o panaramă masculină alcoolizată acum la Bătrânețe.

Așa ca haideți sa scăpăm de panarame duminică. Si e ușor si suntem foarte aproape. Se poate. Votăm – ia doar 20 de minute.” – a scris Caramitru pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Andrei-Caramitru-105457967891237/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *