Băsescu atac voalat la Barna – ”Cineva nu-l vrea pe Nicuşor Dan câştigător al cursei pentru funcţia de primar general ca să poată ţine în continuare partidul din funcţia de preşedinte”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat la Digi24 că cineva din interiorul USR nu a acceptat şi PMP în alianţa de dreapta din Bucureşti mizând pe faptul că PMP va avea propriii candidaţi. ”Cineva, din interiorul USR, nu-l vrea pe Nicuşor Dan câştigător al cursei pentru funcţia de primar general, ca să poată ţină în continuare partidul din funcţia de preşedinte”, a afirmat Băsescu, confirmând să se referă la Dan Barna.

”Eu exprim o altă variantă. De fapt, a fost eliminat din alianţă PMP-ul în ideea că va proceda ca orice partid parlamentar, adică îşi va face liste de candidaţi şi la municipiu şi la sectoare, ceea ce va diminua şansele lui Nicuşor Dan să câştige alegerile. Mă tem că a existat şi un astfel de calcul. Cineva, acolo în interiorul USR-ului, nu-l vrea pe Nicuşor Dan câştigător al cursei pentru funcţia de primar general, ca să poată ţină în continuare partidul din funcţia de preşedinte”.

 

 

Sursă foto –