ianuarie 20, 2021
POLITICA STIRI

Andrei Caramitru – Estimările din diverse județe spun că 60% din infecțiile cu coronavirus vin de la cei care au fost în vacanțe

Andrei Caramitru îi acuză pe cei care merg în vacanță:

”Estimarile din diverse județe spun ca 60% din infecțiile cu coronavirus vin de la cei care au fost in vacante. Litoral in principal dar și la munte. Condamnam toată țara pentru ca unii sa se distreze iresponsabil. Guvernul nu are nici o autoritate sa impună ceva in țara când wend de wend apar imaginile nebuniei de la mare. Ce ar trebui făcut IMEDIAT?

* nu poți merge pe plaja dacă nu ai rezervare platita la un hotel (ca in Belgia). Asta ar reduce numărul de oameni. Impusă strict regula de 2m între grupuri de maximum 4 oameni. Politie și Jandarmerie adusă acolo (cei din Constanta sunt mâna in mâna cu mafia locală – nu vor face nimic)

* Control non stop in restaurante și terase, și la munte și la mare

* Masca obligatorie pe faleza și in zonele de plimbare

* Reguli clare pentru pensiuni la munte. Nu sunt permise grupuri mai mari de 6 persoane. Nu se servește masa înăuntru sub nici o condiție. Controale non stop in zonele de înghesuiala și la pensiuni.

Sunt chestii simple. Știu știu – vor pierde bani niște smecheri și unii vor fi foarte supărați. Dar sunt o micro-minoritate. Nu putem condamna pe toată lumea pentru câteva zeci de mii de nebuni.” – a scris Caramitru pe Facebook

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/Andrei-Caramitru-105457967891237/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *