ianuarie 15, 2021
POLITICA STIRI

Mohammad Murad candidează la Primăria Constanța

Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, și-a anunțat candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța.

„A venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei.” –  a anunțat Mohammad Murad.

Murad a venit din Liban în România în 1982, pentru a studia Medicina, mai întâi la Iași, apoi în București. Revoluția l-a prins medic la Spitalul ”Colentina” și imediat după schimbarea regimului politic, Murad a început mici afaceri, prima dintre acestea fiind o terasă deschisă în Regie. În 1992 a deschis lanțul de fast-food Springtime, care s-a bucurat rapid de succes la vremea respectivă.

Trei decenii mai târziu, Murad avea să gestioneze peste 10.000 de locuri de cazare în industria hotelieră. Doar în ultimii 3 ani, afaceristul a inaugurat un hotel de 5 stele în Mamaia Nord, în cadrul lanțului Phoenicia, și un Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. La ambele evenimente au participat oameni politici importanți, inclusiv premierii în funcție.

Acesta este un apropiat al lui Rareș Bogdan dar de-a lungul timpului a fost văzut în compania multor politicieni importanți ca Liviu Dragnea sau Ludovic Orban.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/profile.php?id=100013419696979

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *